fbpx
Последвай ни:
туристическа агенция Хегемон Травел

Какво е усещането да бъдеш тук и сега и да изживееш напълно този момент?

TOP
Image Alt

Каузи

Има на света едно единствено истинско съкровище - доброто сърце.

Още със самото създаване на Хегемон Травел, определихме като наша основна мисия да създадем общност от вдъхновяващи и отворени към света личности.

А какво по-вдъхновяващо от това да подадеш ръка на човек, който има нужда? Да знаеш, че с твой малък акт на милосърдие, можеш да промениш живота на някого и да виждаш как доброто, което правиш е “заразно”.

С огромна радост застанахме зад каузата на едно прекрасно семейство и техните приятели, които помагат, както финансово, така и морално на едни сладури, живеещи в център за деца лишени от родителски грижи.

За каузата накратко:

Фондация “Агапедия България” е основанa през 2001, като основната цел е да помага на деца и младежи без родителска грижа и такива от проблемни семейства да израстват като самостоятелни, отговорни и зрели личности, с развити социални умения и трудови навици.

За фондацията разбрахме от Христин Хараланов и неговото семейство, които са наши клиенти и приятели още от самото начало на Хегемон Травел. Христин ни разказа, че в подкрепа на тази кауза има група Добротворци, които с отдаденост и подкрепа към децата от Агапедия истински ни вдъхновиха и ни показаха, че сред нас има изключително стойностни и добри хора, които помагайки на другите се чувстват пълноценни.

Защо решихме да подкрепим каузата?

Избрахме да подкрепим кауза, свързана с деца лишени от родителски грижи, защото вярваме, че всяко дете заслужава шанс за щастливо и пълноценно детство. Тези деца често са лишени не само от семейната любов и подкрепа, но и от основни възможности за развитие и социализация. Нашата мисия е да им предоставим не само финансовата помощ, от която се нуждаят, но и да им осигурим вниманието и комуникацията, които са жизненоважни за тяхното емоционално и социално благополучие.

Парите могат да осигурят материали и ресурси, които са необходими за образованието и здравето на децата, но те не могат да заместят човешките взаимотношения и подкрепа. Затова ние се ангажираме да предоставим повече от финансова помощ. Включваме се активно в организирането на събития, които да им предоставят възможности за общуване, игри и образование, които ще им помогнат да изградят умения за бъдещето и за да се чувстват част от общността.

Вече организирахме три приключения свързани с каузата – Мистичните родопи-Белинташ, Белоградчишки чудеса и Родопско приключение – Триград.

С участието си в приключение създадено за каузата, вие не само ще изживеете незабравими моменти, но и ще помогнете на тези деца да се социализират и интегрират в обществото.

Разбери повече за дейността на Агапедия

Контакти с Фондация “Агапедия България”:

  • България, София, 1612 ул. “Церова гора” 1
  • тел.: +359 899 382413
  • emai: info@agapedia.bg
  • Facebook: fb.me/agapediabg
  • www.agapedia.bg

Предишното приключение:

Следващо приключение:

Абонирай се за нашия бюлетин.

Регистрирай се сега!

Join the SetSail community today & set up a free account.