fbpx
Последвай ни:
туристическа агенция Хегемон Травел

Какво е усещането да бъдеш тук и сега и да изживееш напълно този момент?

TOP
Image Alt

град Осака

Осака е вторият най-големина град в Япония, и е динамичен център, който комбинира съвременния градски живот с богатата история и култура. Градът е наричан  “кулинарната столица на Япония” заради множеството улични хранителни щандове, където можете да опитате местни ястия като окономияки (японски омлет със зеленчуци) или такояки (препечени октоподи).

Там ще откриете и Осака Дисниланд.  Градът е дом на “Universal Studios Japan”, един от най-популярните паркове за развлечения в страната. Това е мястото на което можете да се насладите на вълнуващи атракции, вдъхновени от филми и телевизионни предавания на Universal.

Осака предлага богат нощен живот, с множество барове, клубове и ресторанти. Градът  разполага с огромна мрежа от канали. Този уникален градски дизайн добавя чар към атмосферата на Осака

Този град предлага на посетителите си множество интересни изживявания – от гастрономия до история и съвременен бизнес. Това е град, който комбинира богатство от възможности и огромно разнообразие от развлечения.

Регистрирай се сега!

Join the SetSail community today & set up a free account.