fbpx
Последвай ни:
туристическа агенция Хегемон Травел

Какво е усещането да бъдеш тук и сега и да изживееш напълно този момент?

TOP
Image Alt

Hegemon Travel

Двете островни перли на Хърватия

Двете островни перли на Хърватия

Хърватия е дестинация, която съчетава история, природа и зашеметяващи плажове. С невероятно красиви острови разпръснати по крайбрежието, спиращи дъха природни резервати и приказна архитектура, има защо тази страна да е една от най-добрите летни дестинации в Европа.

По време на ROAD TRIP CROATIA ще посетим редица места от тази красива страна, като акцентите на пътуването ще бъдат двете островни перли на Хърватия – остров Хвар и остров Паг.

Популярен с кристално чистите си води, Хвар е най-известния и оживен остров в Хърватия. Това е мястото, което привлича посетители със своята изисканост, нощен живот, красиви плажове и невероятно вкусна храна. Не е случайност, че островът е една от любимите дестинации за почивка на звезди, като Брад Пит, Том Круз и Бийонсе, които ежегодно го посещават с луксозните си яхти. Друг интересен факт е, че Хвар е определян като най-слънчевия сред всички Далматински острови със своите над 2800 часа слънце годишно.

Околностите на острова са изключително богати на забележителности и развлечения за туристите. Без значение дали обичате да прекарвате деня си на някой екзотичен плаж с бира в ръка, да разглеждате руини на величествени крепости или пък да се лутате по тесни калдъръмени улички, на остров Хвар има за всекиго по нещо.

Остров Паг не отстъпва по нищо и със сигурност посещението ни ще се превърне в безспирен купон. Забавленията и на двата острова са неизбежни, така че се пригответе за незабравими изживявания. Още щом прекосим емблематичния мост на остров Паг, ще бъдете погълнати от невероятни скалисти пейзажи.

Той е заобиколен от блестящите сини води на Адриатическо море. Скрити заливи и невероятни плажове обграждат острова от всичките му страни. Паг е благословен и с едни от най- вълшебните залези в света, а изгревът е истинско мистично преживяване.

Post a Comment

Регистрирай се сега!

Join the SetSail community today & set up a free account.