fbpx
Последвай ни:
туристическа агенция Хегемон Травел

Какво е усещането да бъдеш тук и сега и да изживееш напълно този момент?

TOP
Image Alt

Hegemon Travel

Най-добрите летни дестинации 2023г

Най-добрите летни дестинации 2023г

Лято 2023 наближава, а с него и всички слънчеви моменти и приключения които ни предстоят. Избрахте ли къде ще прекарате своята лятна почивка?

Ние от Хегемон Травел сме подбрали петте най-добрите летни дестинации през 2023г. за да ви помогнем.

Остров Корфу (Гърция)

Корфу е магия! Магия от изгреви, залези и спиращи дъха гледки. Само си представете какви невероятни плажове с изумрудени води и фин пясък ще откриете. Тайните места, които ще ви предостави островът ще ви накарат да отидете в друго измерение. Очите ви ще се насладят най-красивите залези в целия свят. Освен красиви плажове, островът може да ви покаже и културната си страна. Очарованието на столицата на Корфу се крие в многобройните тесни улички, стари сгради и паметници, там където ще чувате шепота винаги да се връщате. Корфу може да бъде една сбъдната мечта и една приказка за разказване.

Очаква ни седмица на мечтаният остров, с посрещането на невероятни залези и добра компания. Ние от Хегемон Травел нямаме търпение да ви отведем на най-магическото място с второто издание на ”ЛОВ НА ЗАЛЕЗИ”.

Коста Дел Сол (Испания)

Едно кътче в света, което ни среща с любовта между морето и слънцето. Не случайно тази дестинация е с името „Бряг на слънцето“ и няма да е нужно много време, за да се убедите сами, че Коста дел Сол оправдава изцяло името си. Най-голямата привлекателност на Коста дел Сол в Испания са неговите великолепни пясъци и кристално чистите води. Дългите плажни ивици носят незабравимото усещане за свобода, но пък ако имате нужда и от малко разнообразие планината винаги ще ви го предостави. Тук ще откриете варосани къщи и красиви криволичещи странични улички. Въпреки че може да се насочите към „Брега на слънцето“, за да се отпуснете, знайте, че има и изобилие от дейности на открито! Страхотното време е идеално за каране на лодка, джет и други забавни водни спортове и все пак ви обещаваме, че наистина ще живеете най-добрия си живот на Коста дел Сол в Испания.

Лимасол (Кипър)

Кипърската мечта, един вдъхновяващ и незабравим южен курорт. Място, което ще затаи дъха ти до безкрай с безброй незабравими моменти за преживяване. Дългият списък от атракции може да задоволи всеки тип посетител. Купонджии, семейства, авантюристи или любители на историята. Нещата за правене в Лимасол със сигурност ще надминат всички очаквания! Нощният живот предлага огромно количество възможности за избор, с някои от най-горещите барове, плажни барове и летни клубове на открито в Кипър. Лимасол винаги е бил известен като град на забавленията. Известен с гостоприемството на местните хора, средновековни замъци, археологически обекти, първокласни хотели и най-добрия нощен живот в Кипър. С една дума, Лимасол е идеалното място. След първото ви посещение това ще бъде дестинацията, която искате да посетите отново и отново!

Малта

Същинския рай, който може да изпитате, е покрит с топли средиземноморски води, прекрасни участъци от златист пясък, скрити заливи с тихи пространства от камъчета и малки плажове заобиколени от скали. Това е изящното крайбрежие в Малта, което ви кара непрестанно да мечтаете. Най-вероятно веднага щом посетите Малта ще забележите гостоприемството, дружелюбността и щедростта от страна на Малтийците. Хората са традиционно добродушни и обикновено правят всичко възможно, за да накарат гостите да се почувстват като у дома си. Освен красивите крайбрежия вие може да изгубите разума си от завладяващите музеи и атракции, които доказват богатата и бурна история на Малта. Изследването на сините води, красивите улички и невероятните ресторанти задължително те карат да преминеш през усещането за незабравимия вкус на малтийското вино. Задължителната дестинация за почивка – Малта, те кара да се чувстваш като един необикновен пътник.

Алгарве (Португалия)

Алгарве е перлата, в която няма да имате друг избор освен да се влюбите! Сами ще се убедите, че великолепно синият Атлантически океан е достатъчна причина да посетите Португалия. Обширната брегова ивица, предлагаща изобилие от морски дейности на открито, заедно с множество ресторанти, барове и клубове, създават перфектния баланс за мечтаната почивка. Ще се изумите от невероятно красивите пещери, които ще ви предоставят гледка към необятния океан и в повечето случаи игривите делфини, които са неизменна част от преживяването „Алгарве“. А пък докато се разнообразявате с множество идеи в местността спокойно може да похапвате от най-вкусната храна в региона – Алгарве има традиции в отглеждане на смокини, бадеми, портокали и ягодови дървета. Морето пък от друга страна, предоставя голямо разнообразие от дарове и риба.

Post a Comment

Регистрирай се сега!

Join the SetSail community today & set up a free account.