fbpx
Последвай ни:
туристическа агенция Хегемон Травел

Какво е усещането да бъдеш тук и сега и да изживееш напълно този момент?

TOP
Image Alt

Self Service апартаменти

Апартаментите и студиата “Self Service” , както ние в Хегемон Травел ги наричаме, са страхотен бюджетен вариант за вашата зимна ваканция в Алпите.

Това са помещения, разположени в така наречените Туристически резиденции и са с капацитет от 2-ма до 12 души, в зависимост от големината на апартамента.

Особеното при self service апартаментите е, че липсва стандартното хотелско обслужване и не са снабдени предварително със спално бельо и хавлии. Туристите сами трябва да се погрижат за това, като носят такива със себе си или заплатят допълнително на място на фирма, която се грижи специално за това. Финалното почистване също се извършва самостоятелно от туристите, като то се състои в това апартамента да бъде издаден в същия вид, в който е бил и при настаняване.

Има опция да доплатите за почистването, като цената за въпросната услуга започва от 70€ и се увеличава в зависимост от големината на апартамента.

Плюсът на self service апартаментите, освен ниската цена разбира се, е това че всеки един от тях е снабден с напълно оборудвана кухня, която може да ползвате в дните, в които сте решили да не посещавате някой от ресторантите в курорта.

Апартамент за 6 човека Chalet Le Cristallo CRI2 (50.кв.м)

06.01-13.01.2024 – Не е наличен

13.01-20.01.2024 – Не е наличен

16.03-23.03.2024 – 529€ на човек

  • Кухня/трапезария: фурна, керамични котлони, хладилник, съдомиялна машина, перална машина
  • Всекидневна: “pull out” диван (две отделни легла) , телевизор
  • Спалня: двойно легло (2 човека)
  • Спален кът: двойно легло (2 човека)
  • Баня: вана, мивка
  • Тоалетна: Отделна

Шале Le Cristallo се намира в горната част на курорта, в района Slalom. Тих район, обитаван предимно от семейства. Само на 200 метра от търговския център Péclet с няколко магазина и ресторанта.

Директен достъп до пистите!

Регистрирай се сега!

Join the SetSail community today & set up a free account.