fbpx
Последвай ни:
туристическа агенция Хегемон Травел

Какво е усещането да бъдеш тук и сега и да изживееш напълно този момент?

TOP
Image Alt

Обзорна обиколка на Сингапур

Ще посетим най-малката държава в Азия, където модерната архитектурата и изкуството се смесват безпроблемно. Това е един от най-невероятните градове в света. Сингапур е непрекъснато разрастващ се космополитен център, който е уникален за посещение сам по себе си. Градът е с артистичен дух,  предлага на своите посетители изобилие от културни забележителности, автентична кухня и невероятна природа. След като се насладите на извисяващите се небостъргачи ще се впуснете в едно истинско приключение в многото градски градини и джунгли, проектирани като зелени убежища за жителите на Сингапур. Този град е наистина уникален и предлага много повече от колкото очаквате.

По време на нашата обзорна обиколка ще посетим:

Cloud Forest (Облачната гора) – Това е гора изградена в стъклен купол изглеждащ сякаш е пристигнал от космоса. В него ще усетите пръските на 35-метров водопад. От там можете да видите различни видове редки растения от цял свят. Ще можете да се качите с асансьора до върха на купола, за да се разходите из шестте нива на футуристичната гора.

Supertree Grove  – Балансът между естествената природа и новите технологии е точно на това място. Ще видите 18 изключителни красиви дървета създадени от човека. Две от тях са свързани с огромен пешеходен мост.

Разходка по Haji Lane – Това е един от най-креативните райони в цял Сингапур. Haji Lane е пълен с хипстърско облекло, сувенири и кафенета квартал, който привлича много хора като интересна зона за разходка. Най-добрата част от Haji Lane е уличното изкуство. В близост до квартала се намира и Мускат Стрийт, част от Арабския квартал. Притежава много добри турски ресторанти, магазини и красива гледка към джамията.

China Town – Това е оживен район, който предлага вкусна улична храна, красиви храмове и чудесни възможности за пазаруване. Ще отидем на разходка по Pagoda Street, за да пазаруваме сувенири за семейството и приятелите.

Little India – Сингапур е толкова страхотен заради мултикултурния си живот. Малко парче от Индия се намира в колоритен квартал, насред града. Когато вървите по улиците, ще усещате миризмата на магазините за подправки.

Marina Bay Sands – Това е огромният хотел с лодката отгоре. Като завършек на този невероятен ден ще наблюдаваме двете магически светлинни представленя, които карат всичко да изглежда още по-красиво, отколкото изглеждало през деня.

No tours match your criteria

Регистрирай се сега!

Join the SetSail community today & set up a free account.